Čtvrteční program v parku bude doprovázet rozpálený gril, na kterém se pro vás budou připravovat nejrůznější světové speciality v podání mistra šéfkuchaře Jendy Kotrby.
Denní nabídka:
– steak burger, avokádo – 175Kč
– feijolada, rýže, špenát – 165 Kč
Šéfkuchař Jenda Kotrba
Jenda pochází z Vysočiny, ale asi jako většina mladých, co si chtěli rozšířit obzory, vyrazil směr Praha. Tam strávil 13 let a za tu dobu stihl nasbírat cenné zkušenosti hned v několika restauracích, včetně těch vyhlášených pod značkou Ambiente. Své úspěšné tažení zakončil v exkluzivním pražském cateringu White Circus. Začínal na studené kuchyni, následovala pozice sous-chefa a později šéfkuchaře. Je znám zejména pro své kreativní nápady, flexibilitu a chuť podnikat.
Po několika báječných letech v cateringu se Jenda vrací zpět ke kořenům a přijíždí do Humpolce, kde kromě toho, že bude každý letní čtvrtek v parku Stromovka připravovat úžasná jídla světových kuchyní, tak v blízkosti 8smičky otevírá vlastní obchod, kde nabídne nejen steaková masa nejvyšší kvality, čerstvé těstoviny, vlastnoručně vyrobené domácí omáčky ale i bylinková pesta, oleje, nakládanou, či čerstvou zeleninu a ovoce a mnoho dalšího.
Čtvrteční grilovačky jsou super a doporučuji všem👍😀👍
Je poznat, že p Kotrba je velezkušený šéfkuchař
Držíme palce, Humpolec valí, jen tak dále👍👍👍
Kdy bude mít otevřený ten jeho Konzoom?
Avizovany sortiment zni velmi lakave. Tak jestli neprepali ceny je to dobry pocin a zajem jiste bude.
Za kvalitu je nutno si vždy připlatit.
I Lidl a Billa si nechají zaplatit za kvalitní produkty.
A proč utrácet u nadnárodních firem, když můžete podpořit místního obchodníka s produkty od českých farmářů?
Připlatit ano, ne přeplatit.
A co napsat výraz..od českých zemědělců..? Slovo farmář fakt moc nesedí do českých podmínek..
Biftek za 175,- to zni zajimave. Holt konkurencni prostredi zjevne funguje. Rad zajdu na vecu.