Plísně v silně znečištěných chladicích zařízeních, výrazně zanedbaný úklid, nečistoty na stěnách, podlaze i stropě. Tyto i další hygienické prohřešky zjistila kontrola České zemědělské a potravinářské inspekce v humpolecké Pizzerii u Matěje. Inspektoři proto rozhodli o jejím uzavření.
Provozovna rychlého občerstvení NA Dolním náměstí je mimo provoz od pondělí. „Uložili jsme majiteli lhůtu k odstranění nedostatků, které v současnosti brání otevření. Následně proběhnou opakované kontroly. Pokud se majiteli podaří uvést provozovnu do pořádku dříve, může sám krajskou inspekci požádat o kontrolu a poté znovu otevřít,“ uvedl mluvčí České zemědělské a potravinářské inspekce Marek Bartík.
Majitel pizzerie Matěj Beránek se k důvodům uzavření vyjadřovat nechtěl. „Pizzerie funguje už skoro tři roky a zákazníci si k nám pro pizzu chodili rádi,“ nechal se Beránek slyšet.
Provozovna podle zjištění inspektorů navíc sloužila i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin. Humpleckým přesto pizzerie chybí. „Je to škoda, rád jsem si zavolal a nechal si přivézt pizzu až domů. Člověk si rychle zvykne na takový servis,“ reagoval například Denis Novák.
Zdroj: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/plisne-neporadek-a-spina-humpoleckou-pizzerii-inspektori-zavreli-podivejte-se-20.html
Je to svinstvo prvni tridy . Proste pica z wc, byt byvaleho.
celostátní reklama humpolecké gastonomie, k nezaplacení
Gde to bylo? Ta mezi namestima dolu k policajtum?
😄
Byl jsem tam několikrát. Naposledy asi před 45 roky. Vždy jen na malou. A koukám, že se tam nic nezměnilo.
Podle FB ode dneska zase jedou. Osobne drzim majiteli palce a doufam ze to po restartu ustoji. Hned zitra si dam svou oblibenou “parmskou”.
Vsem “chytrejm” bych vzkazal jen, at si zkusi neco podobneho rozjet a provozovat. Pak muzou trousit moudra po internetech.
Aha, takže jako buďte rádi za plíseň? Pěkně děkuju, nechci.
K Vasemu stesti mate mnoho jinych moznosti, kde se nadlabnout 😉 Stastnou ruku pri vyberu preji.
Tak rozjet takovou prasarnu, to chce fakt silnej zaludek a bezohlednost k duverivym zakaznikum.
No treba mnozi nasli pricinu svych zdravotnich problemu. V gastronomii je takovy svinstvo tim nejvetsim zlocinem. Hygiena by potom mela tvrde jit a takovy prasopodnikavce likvidovat. Jejich misto je na cistice a prebirat hovna.