Píšou o Humpolci: V Humpolci ukážou, jak bude vypadat Spolkový dům. Představí výsledky soutěže

Jak nakonec bude vypadat Spolkový dům v Humpolci, brzy zjistí jeho obyvatelé. Město má na úterý jedenáctého června připravenou veřejnou prezentaci.

Mluvčí Humpolce Jiří Aujezdský uvedl, že ji lidé uvidí od čtyř hodin v Mikádu. „Město Humpolec zve na prezentaci výsledků architektonické soutěže na revitalizaci městského bloku Spolkový dům –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Husova,” přiblížil. Následně budou výsledky vidět na Horním náměstí.

V současnosti je na Horním náměstí výstava projektů, které navrhli samotní obyvatelé Humpolce. „O přízeň veřejnosti se uchází projekty, mezi které patří svíčkomat, kuličková dráha, vodní prvky na Horním náměstí a v parku Stromovka, revitalizace prostranství v Rozkoši, modernizace dětského hřiště nebo přizpůsobení hřiště pro nejmladší děti,“ doplnil Aujezdský. (jik)

Převzato z: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/spolkovy-dum-humpolec-vysledky-architektonicke-souteze-verejna-prezentace.html

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Inspirace Jihlavou? Humpolec začne regulovat parkování v centru města, dvě hodiny budou zadarmo

St Čvn 5 , 2024
Humpolec na Pelhřimovsku bude regulovat parkování v centru města. Od 1. července zavede parkovací zóny na Horním a Dolním náměstí a také v Husově ulici. Ve všední dni tam bude zdarma stání jen na dvě hodiny.

You May Like

Témata