Výstavba makety rozhledny v Humpolci se blíží. Podívejte, jak bude vypadat

31

V Humpolci dostaví makety rozhledny zdejšího pivovaru. Podle mluvčího by měla stavba stát do středy odpoledne. Místní se neshodují, jestli taková ozdoba na výrazné místo patří, nebo ne.

Jednou z těch, kdo s nápadem souzní, je Pavlína Kršková. „V Humpolci sice nebydlím, jenže přes ten kruháč často jezdím. Umím si představit, že tam něco výrazného bude stát. Už jsem tam viděla i základy té rozhledny a podle mě to bude dobré. Jsem jen zvědavá, jak to bude dohromady působit se slavným citátem Aleše Hrdličky, humpoleckého rodáka. Možná by tam vynikla i jeho socha, zvlášť kdyby byl citát na zeď napsaný kvalitněji,“ podotkla. Ne všichni ve městě však její názor sdílí.

více zde a převzato z: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/maketa-rozhledny-humpolec-pivovar-bernard-vystavba-se-blizi-vizualizace.html?fbclid=IwY2xjawEpcWRleHRuA2FlbQIxMQABHU9j3GWlf-YkhZlQiDT_O6k4EryvCY_rIkaKDm-O3lw74vCTznQ5FThp-A_aem_KfsHWsu7Kq-ycJFbQJJSKQ

Petr

31 thoughts on “Výstavba makety rozhledny v Humpolci se blíží. Podívejte, jak bude vypadat

          1. Avšak ne každý trouba si uvědomuje, že dává přednost zleva a ne z poza kruhu, takže o jaké přehlednosti/ neprehlednosti se to vlastně bavíte?

        1. Zdeněk Mikulášek?
          No, když se nalije, možná přistane i na špičce. Chlastal už když „učil“ na gymplu.

          1. Standův šašek Mikulášek
            už viděl dno mnoha flašek…

          2. Zbořil i telefonní rozvaděč na Čejovské a utekl jak malý Jarda !!

          3. Jeho náklonnost k „ohnivé vodě“ je všeobecně známá. Však taky odešel z gymplu za hlasem svého srdce, do pivovaru. A že měl i jiné neřesti než jen pití. Kdyby si dnes v nějaké škole dovolil to, co kdysi, letěl by jako namydlenej blesk.

  1. Tvl to je fakt makačka na bednu. Přistát na tom kruháku do křoví nebo na rozhlednu bude zřejmě rozdíl.
    Údajně.

    1. Asi stejně jako kdokoliv, kdo se tam v nasledujicich 100 letech vybourá. Z pohledu pravděpodobnosti, jestli tušíte, co to je, je Rýznerova pravděpodobnost další bouračky na kruháku, výrazně menší, než např vaše.

      Kýčovitá maketa ohrožujíci nás všechny, ale věřím, že blbečci, jako zdejší správce František, budou tomuto pivovarskému počinu, tleskat a u toho tancovat oslavné tanečky.

      1. O pravdepodobnosti neco malo vim, muzete uvest vzorec a promenne abychom se vsichni dozvedeli jakou mame pravdepodobnost proti Ryznerovi? Ono to totiz vubec neni tak jednoduche a jednoznacne jak se snazite tvrdit. Argument 100 lety je uz jen korunou mimoradne hloupeho tvrzeni.

        1. Tak to nemusíš být Einstein, aby ti docvaklo, že pokud se Rýzner odstěhoval z Humpolce, tak přes kruhák bude jezdit výrazně méně než např někdo, kdo každý den jezdí do CTparku. To jek k té pravděpodobnosti.

          A kolik let tam bude ten kýč zabudovan? Určitě nás to přežije.

          Horší upoutávku si naše město nezaslouží. A jak znám megalomanskýho pana Bernarda, tak udělá ještě jednu maketu pro nový kruhák u dálnice. Vždy se najde spousta pablbů, kteří mu budou tleskat.
          Vítejte v Bernardově, v kolébce šosáctví, buranství a kýče.

          1. Tak vás huginy jednou někdo přečůral, navíc naprosto legálně… Tak se z toho přestaňte veřejně znečišťovat a ukažte ten nadhled a velkorysost, to jsou přece vaše ctnosti ne? Žádná závist, nenávist… Takoví přece nejste….

          2. Nemusím být Einstein abych dokázal, že lžete. Nevíte jestli dotyčný na kterého reagujete vůbec vlastní řidičák ale to vám nebrání uvést příklad tak “ aby to vyšlo “ . Takže znovu – víte něco o pravdepodobnosti a jak se počítá a nebo si jen tak plácáte játra?

    1. Tak pokud nejsi za volantem na sracky, tak vis, ze se po kruhaku rovne nejezdi.
      A pokud ano, tak si tu jebu do palice rozhlednou zaslouzis. Vlastne tam mela byt
      uz tenkrat.

      1. Kýč jak bič, ještě by si to měl pivovar podepsat, aby každý kdo bude projíždět Humpolcem věděl, kdo je ten kýčař. Zasírání veřejného prostoru s reklamními předměty v roce 2024, je možné snad jen v Humpolci. Rozhodně je smutné, že už minulé vedení v čele s panem Kratochvílem tomu dalo zelenou barvu.

          1. Podle komentářů jsem očekával maketu snad v nadživotní velikosti.
            Přehlednost, ani image města to co tam je nijak neovlivní 🙂

    1. Uz jsem videl hodne debilu co pred najezdem na kruhak zastavuji jak na stopce i kdyz jim nic z leva nejede. Ale takovou debilitu, ze jelito potrebuje videt co se deje za kruhakem aby mohlo jet, registruji az tady.

      1. Řídím teprve asi jen 30 let a asi tedy budu to jelito.

        Protože upravit rychlost příjezdu ke kruháku, podle situace na něm _A ZA NÍM_, tak, abych se plynule zařadil, považuji právě za jednu z ohromných předností okružní křižovatky.

        1. O vyhodach kruhaku neni treba diskutovat pokud ho ridic umi pouzivat.
          I tady je zadani velmi proste.
          Na dotycny kruhak najizdim ve smeru od Kaufu. Davam prednost zleva vozidlum NA kruhaku. Vadi mi neco na jeho stredu ve vyhledu ?
          To same pri prijezdu od PE.
          A stejne tak od HB.
          Tady je to jen ucelove hledani problemu tam kde neni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Pozvánka Finále 59. ročníku seriálu závodů Zlatá podkova

St Srp 14 , 2024
Od pátku 16. do neděle 18. srpna 2024 se koná finále Zlaté podkovy, tedy závody ve všestrannosti a spřežení.

You May Like

Témata