Nové občerstvení u autobusového nádraží v Pelhřimově. Pro jídlo nemusí daleko

Cesta autobusem konečně bez hladu. V Pelhřimově u autobusového nádraží se začátkem školního roku otevře nový bufet. Občerstvení u Jelena, které bude v bývalé prodejně uzenin Rynárec, od rána bude nabízet snídaně, ale i obědy, chlebíčky, zákusky a kávu.

Pelhřimovské autobusové nádraží leží asi deset minut chůze od Masarykova náměstí. Když si chce cetující zkrátit chvíli při čekání na autobus, ne vždy má dostatek času dojít na náměstí a tam si občerstvení zakoupit. Když mají lidé hlad, využít v okolí autobusového nádraží mohou pouze Penny a Kebab, který je přímo v prodejně. Nedá se tam však s jídlem posedět.

Nové občerstvení i s posezením uvítá Jana Vazačová, která do Pelhřimova jezdí autobusem každý den. „Myslím si, že otevřít takovou prodejnu v této lokalitě je dobrý nápad. Tady je akorát kebab, jinak tu nic není. Myslím, že to sama určitě využiju,“ svěřila se Vazačová.


U autobusového nádraží v Pelhřimově vznikne nové občerstvení.

Celý článek zde: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/nove-obcerstveni-autobusove-nadrazi-pelhrimov-20240827.html

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Loučení s prázdninami na Pelhřimovsku. Poradíme vám, kam se zajít pobavit

Čt Srp 29 , 2024
Prázdniny se nezadržitelně blíží ke svému závěru. Poradíme vám, kam se s nimi můžete zajít s celou rodinou rozloučit na Pelhřimovsku. Bohatý program připravili v Humpolci, Pacově, Počátkách, Obratani a na dalších místech. Přijede i přední česká zpěvačka.

You May Like

Témata