Novinky z Jihlavy – 9.–22. 9. 2024

Prázdniny jsou sice za námi, ale ani počasí nám z nabídky kulturních a sportovních akcí na síle nevzalo! Podívejte se na Kalendář akcí a sami se přesvědčte, co všechno můžete v následujících 14 dnech v Jihlavě zažít.

Kromě spousty komentovaných prohlídek a přednášek, můžete zajít na některý z koncertů v rámci festivalu Mahlera Jihlava (11., 18., 22.9.) nebo podpořit žáky ZUŠ Jihlava, kteří 12. 9. v DKO odstartují své oslavy 100 let založení či se zde 18. 9. zaposlouchat do směsice rocku a východoevropské hudby zpěvačky Ivy Bittové.

 

I milovníci divadla mají v následujících 2 týdnech přímo žně – HDJ startuje novou sezonu a připravilo si pro nás Steibeckovy Hrozny hněvu a jako protipól tomuto americkému dramatu stand-up Nasraná máma 🤭. V parku mezi VŠPJ a odborem dopravy určitě nevynechejte od 16. do 22. 9. příležitost navštívit vlastní šapitó akrobata Michala Mudráka (Cirko Hopley), který s esencí klauna předvede celou paletu akrobacie od prostých základů až k mistrovským číslům a dovednostem.

 

Posledním „letním“ koncertem kapely Academic Fools se pak v pátek 13. 9. rozloučíme s naším létem na náměstí. Letní informační centrum se přestěhuje zpět na adresu Matky Boží 22, kde si můžete vyzvedávat aktuální letáčky s programem na další měsíce či zakoupit náš ježčí merch.

 

I nadále se na jihlavském náměstí chystá spousta dalších skvělých akcí – nenechte si ujít např. Ježkovu jízdu historických automobilů a motocyklů (14. 9.) či jihlavský Den zdraví (16. 9.).

 

Těšíme se na vás.

 

Brána Jihlavy

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Řidička v Pelhřimově autem zdemolovala prodejnu. Způsobila škodu za půl milionu

Út Zář 10 , 2024
Do prodejny na ulici Pražská v Pelhřimově vjela pětadvacetiletá řidička, která nezvládla řízení. Při dopravní nehodě žena poničila výlohu obchodu. Vznikla přitom škoda za více než půl milionu korun.

You May Like

Témata