Béčko Velkého Meziříčí porazilo Humpolec

V druhém kole krajské hokejové ligy Vysočina Humpolec těsně prohrál ve Velkém Meziříčí s jejich rezervou. Utrpěná výhra. Tak by se dal holou větou shrnout výsledek tohoto zápasu.

HHK Velké Meziříčí „B“ – HC Humpolec 6:5 (2:1, 2:3, 2:1)

 

Diváků: 47

Rozhodčí: Sibera – Kotačka, Trvaj

 

Branky: 16. Strnad (Štěpánek, Smejkal), 19. Štěpánek (Strnad, Střecha Filip), 26. Broža (Horký), 31. Střecha Filip, 48. Švejda (Vondráček, Smejkal), 54. Švejda (Broža, Horký), 5. Daňhel (Šerák, Jelínek), 29. Komůrka (Daňhel, Jelínek), 34. Pavelec (Hubata, Polodna), 37. Kerber (Krtek, Komůrka), 48. Egart (Jaroš)

 

Vyloučení: 3:2

Využití: 1:2

Oslabení: 0:0

Střely na branku: 32:49

 

HHK „B“: Svoboda (Kovář) – Vondráček, Smejkal – Kuřátko, Koželuh – Viskot, Karásek – Burian Martin Strnad, Štěpánek, Střecha Filip – Pejchal, Rozmarín, Kuřítko Jaroslav – Švejda, Broža, Horký – Chlubna, Úlovec

Trenér: Václav Šeba

 

Humpolec: Krejčí (Pelikán) – Jelínek, Krtek, Dolejš, Daňhel, Hubata, Jaroš, Šerák, Rubner, Kerber, Polodna, Egart, Marek, Vitera, Pavelec, Komůrka

Trenér: Martin Hynek

 

Utrpěná výhra. Tak by se dal holou větou shrnout výsledek 2. kola Krajské ligy. Humpolec byl po dvě třetiny lepším týmem. Nebýt momentální střelecké potence hráčů HHK a výborného Ivoše Svobody v jejich bráně, tak by zápas dopadl jinak.

 

Do vedení šli v 5. minutě hosté, když Daňhel potrestal nepovedené vyhození puku domácích. Meziříčští se dočkali vyrovnání až v minutě 16. Po nahrávkách od Smejkala se Štěpánkem přesně střílel Strnad. Skóre ještě víceméně vyrovnané periody uzavřel v předposlední minutě Štěpánek. Po kombinaci Filipa Střechy s Milanem Strnadem se nejlépe zorientoval před Krejčího bránou.

 

Od prostřední části začalo herní trápení hokejistů z Mezu. Přihrávky většinou nenacházely svého adresáta a rozehrávka z vlastního pásma vázla také. Ještěže domácí alespoň dávali góly. Na 3:1 zvýšil ve 26. ´ přesnou střelou Broža po asistenci Horkého. O tři minuty později využili hokejisté z Humpolce přesilovku zásluhou Komůrky. Ve 31.´ však hosté chybovali v rozehrávce. Opuštěného puku se zmocnil Filip Střecha, který opět zvýšil na dvoubrankové vedení HHK. Jeho soupeři se však nevzdali a do konce třetiny srovnali na 4:4. Nejprve ve 34. minutě snížil v početní výhodě Pavelec aby ve 37. vyrovnal Kerber.

 

Od začátku poslední třetiny byl znovu v tlaku Humpolec. Na rozdíl od domácích jeho hráči lépe kombinovali a ještě přidali na důrazu, jenž občas až přeháněli. Ve 48. minutě na to doplatili pátým gólem Švejdy, který potrestal jejich vyloučení. Nahráli mu Smejkal a Vondráček. Meziříčští se však radovali pouhých 27 vteřin, kdyř jejich další nepřesnost v rozehrávce potrestal Egart. Závěrečné drama ukončil v 54. minutě Petr Švejda. Po akci Horkého a Broži hbitě objel Krejčího bránu a za protější tyčku rozhodl svým druhým zásahem zápas. Domácí pak ještě se štěstím přežili téměř dvě minuty trvající power – play hostí, když jim zazvonila horní tyčka Svobodovy brány.

 

Další výsledky 2. kola:

Náměšť nad O. – Velká Bíteš 8:5

Světlá nad S. – Chotěboř 4:5

Bystřice nad P. – HK M. Budějovice 2:5

HC M. Budějovice – Pelhřimov 5:6 po prodloužení

Ledeč nad S. – Telč 4:17

 

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Povodňový souhrn: v Pelhřimově evakuovaly psy, Želivka se vylila z koryta ven

Čt Zář 26 , 2024
Povodně doprovázené silným vichrem zasáhly před dvěma týdny  Pelhřimovsko. Intenzivní déšť skrápěl pelhřimovský okres, Vysočinu i celé Česko od čtvrtka dvanáctého do úterý sedmnáctého září. Popadané stromy způsobily problémy v dopravě a energetice. Za komplikace mohla i voda, která se snažila dostat z koryt řek. Přinášíme souhrn nejdůležitějších událostí, které […]

You May Like

Témata