V novém obchodním centru v Brodě otevře dvanáct prodejen. Víme, které to budou

Úplně nové obchodní centrum vzniká na okraji Havlíčkova Brodu naproti prodejně Albert směrem na Žďár nad Sázavou, Svitavy a Pardubice. Centrum se jmenuje Stříbrný Dvůr. Na jaké obchodní značky se mohou zákazníci těšit a kdy si v nových obchodech nakoupí, upřesnil exkluzivně pro Deník developer Václav Vitek.

Obyvatelé Havlíčkova Brodu se mohou těšit na novou obchodní zónu Stříbrný Dvůr. Kdy bude hotovo?

Nyní intenzivně pracujeme na tom, abychom stihli celé centrum otevřít do konce tohoto roku.

Vy sám z Havlíčkova Brodu nepocházíte. Můžete vysvětlit, proč jste se rozhodl právě pro tuto lokalitu? Co vás na ní zaujalo? Čím pro vás byla specifická?

Myslím si, že Havlíčkův Brod byl z hlediska kvality širokosortimentních obchodních center podceněné město. Mnozí z řetězců si zde přáli expandovat. Konkrétní lokalitu jsme si vybrali na základě několika kritérií. To byla zejména dopravní dostupnost a rozloha pozemku, která vyhovovala našim potřebám. Za zmínku stojí relativně složitý tvar celého území. Museli jsme například zajistit rozsáhlé hrubé terénní úpravy v částečně skalnatém podloží.

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Bernard sklidil úrodu z nejvýše položené české chmelnice, uvaří pivní speciál

Čt Zář 26 , 2024
Pěstovat chmel lze vcelku bez problémů i ve vyšších nadmořských výškách. Přesvědčili se o tom v humpoleckém rodinném pivovaru Bernard. Výrobce piva si nad městem v nadmořské výšce 560 metrů založil vlastní pokusnou chmelnici. A právě dnes úrodu sklidil. Podle zástupců pivovaru se vydařila.
Chmel pro speciální edici piva vyrostl na Vysočině

You May Like

Témata