Kdo ukradl jihlavský poklad?

Máte rádi zábavu, vzrušení a odhalování nejrůznějších tajemství?

Pokud ano, tak vězte, že i Jihlava už má svoji vlastní venkovní únikovou hru nazvanou Velká stříbrná loupež: Odcizení jihlavského pokladu! Hru pro vás připravil největší provozovatel venkovních únikových her v ČR, firma Get Out Fun ve spolupráci s Bránou Jihlavy.

 

Vydejte se prozkoumat historii Jihlavy, která je spojená s těžbou stříbra. Ve hře se přenesete do 13. století, kdy Jihlava stříbrem přímo oplývala.

„Kupec Jakub jednoho dne projížděl přes místo, kterému se později začalo říkat Jihlava. Narazil tam na hrnčíře, kterému se jeho dílo nedařilo a všechny jeho výrobky v peci praskaly. Bystrý Jakub ihned odhalil, že se jedná o stříbro a hrnčířův domek s pecí odkoupil. Povolal horníky, kteří v místě vybudovali důl, a začali s těžbou. Jednoho krásného rána ho však nečekalo příjemné probuzení, jeho stříbrný poklad byl pryč! Odhalíte, kdo jihlavský poklad odcizil?“

 

Zakoupit a stáhnout hru s 25% slevou můžete zde. Cena bez slevy je 999,- Kč.

 

Ale pozor! Máte-li hravého ducha a trochu štěstí, pak si o voucher na tuto novou peckovní únikovku můžete i zasoutěžit!

 

Až do neděle, 6.10. do 12:00 probíhá soutěž o celkem 5 dárkových poukazů na tuto hru na našich sociálních sítích. Svoje šance tak znásobíte, když se mrknete jak na náš Facebook, tak na Instagram.

 

Držíme vám palce a budeme rádi, pokud si hru s přáteli či rodinou užijete a dáte nám vědět, jak se vám líbila.

 

Zdraví vás,

Brána Jihlavy a #DoJihlavy

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Výjimečný stav – předpremiéra s delegací

Po Říj 7 , 2024
Přijměte pozvání na předpremiéru nové české komedie Výjimečný stav, která proběhne v kině Humpolec v úterý 15. října od 19:00. Na předpremiéru dorazí delegace tvůrců v čele s režisérem Janem Hřebejkem a scénáristou Milanem Tesařem. A možná přijde i kouzelník, tedy pardon – představitel hlavní role Ondřej Vetchý…

You May Like

Témata