Výjimečný stav – předpremiéra s delegací

Přijměte pozvání na předpremiéru nové české komedie Výjimečný stav, která proběhne v kině Humpolec v úterý 15. října od 19:00. Na předpremiéru dorazí delegace tvůrců v čele s režisérem Janem Hřebejkem a scénáristou Milanem Tesařem. A možná přijde i kouzelník, tedy pardon – představitel hlavní role Ondřej Vetchý

Musíš za svou pravdou stát, hlásá ústřední melodie nové české komedie Výjimečný stav, kterou po sedmileté pauze natočil režisér Jan Hřebejk jako svůj další celovečerní film. Podle scénáře novináře a jednoho z autorů Zeleného Raoula Milana Tesaře tak vznikl snímek o zahraničním reportérovi, který kvůli své žárlivosti tajně opustí stanoviště na Blízkém východě, aby následně z pražského bytu „vysílal“ nejaktuálnější zpravodajství z místa probíhající revoluce. V hlavních rolích snímku se objeví Ondřej Vetchý, Tatiana Dyková a Jordan Haj.

Vstupenky na předpremiéru s delegací jsou v prodeji online i osobně na infocentru (PO-PÁ 8:00-12:00, 13:00-17:00) nebo v pokladně kina (vždy hodinu před promítáním).

Těšíme se na viděnou!

Městské kulturní a informační středisko v Humpolci

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Píšou o Humpolci: Veľkorysá Galéria 8smička má vstupné 8 českých korún, čo je 30 centov

Po Říj 7 , 2024
Na prvom poschodí Galérie 8smička nájdete 7 +1: Byt zberateľa, kde v unikátnom priestore 7-izbového bytu nájdete takmer 100 diel. V obývačke sa pred drevenou hojdacou sedačkou nachádza kút s obrazmi, ktorý prepájala téma Ženská samota.
8smička, zóna pro umění v Humpolci od OK PLAN ARCHITECTS byla vůbec první zrekonstruovanou budovou v areálu původních továren na vlněné látky.

You May Like

Témata