Cesta původně plánovaná na necelých deset tisíc kilometrů se nakonec protáhla na dvojnásobek, a to především proto, že vůz vypovídal službu více, než se dalo předpokládat. A tak kromě toho, že mladí pánové projeli Srbsko, Albánii, Makedonii, Turecko, Írán a Pákistán, jezdili velmi často od servisu k servisu.  Na dvouhodinové povídání, ve kterém Honza a Tomáš mimo jiné popisovali průjezd Pákistánu s vojenským doprovodem, navazoval bezpočet dotazů publika a následná „podpisovka“ především do jejich cestopisných publikací.

Další akcí v Návštěvnickém centru Bernard bude 15. října Večer s cimbálovou kapelou Radošov, 22. října následuje beseda s výjimečnou diplomatkou, někdejší velvyslankyní Evou Filipi. Bližší informace najdete na www.navstivtebernard.cz.

Bratři Rendlovi seznámili publikum se svou zábavnou a místy tragikomickou cestou přes Pákistán.Bratři Rendlovi seznámili publikum se svou zábavnou a místy tragikomickou cestou přes Pákistán.Bratři Rendlovi seznámili publikum se svou zábavnou a místy tragikomickou cestou přes Pákistán.Bratři Rendlovi seznámili publikum se svou zábavnou a místy tragikomickou cestou přes Pákistán.