Lupič rozbil dveře, vnikl do kabin a kiosku na hřišti v Plačkově. Vykradl i auto

Sportovní hřiště v Plačkově u Humpolce si vybral v těchto dnech za cíl svého počínání zatím neznámý pachatel. Vloupal se do tamních kabin a kiosku. Pátrají po něm policisté.

Lupič si pro věci došel koncem tohoto týdne, a to nejspíš 10. nebo 11. října. Bylo to v době od čtvrtečního odpoledne do pátečního dopoledne. „Pachatel vnikl do kabin, skladu a kiosku, odnesl si reproduktor, televizi a příruční pokladnu s penězi. Krádeží způsobil škodu za necelých dvacet tisíc korun,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Jak doplnila, další škoda vznikla poškozením dveří. „Pachatel se vloupaltaké do auta značky Fiat zaparkovaného nedaleko, ze kterého vzal přepravku s různými věcmi,“ doplnila Kroutilová.

Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a v místě provedli šetření. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Tereziánské babí léto v Jihlavě

Út Říj 15 , 2024
Tento týden nám počasí slibuje krásné Tereziánské babí léto, proto by byla škoda nevyrazit na procházku podzimně zabarvenými parky. Ale pokud se přeci jen rádi necháte zlákat nabídkou na některou z připravených kulturních akcí, jste již nyní srdečně vítáni.
Havíření na tři dny rozvíří Jihlavu.

You May Like

Témata