Hotel Na Kocandě v Želivě pořádá až do konce prázdnin gastronomické víkendy. Česká, italská kuchyně nebo ryby, steaky, mořské plody a mnoho dalších.
Program gastronomických víkendů:
15.-17.7. Ryby sladkovodní
– Baštýřské štrycle, 2x kaiserka
– Biftek z kapra, opékané brambory ve slupce
– Kapří hranolky se smetanovým dresingem, zapečená bageta
– Filet z okouna, salza z rajčat, zapečená bageta
– Filet z candáta na hrášku se smetanou, opékané brambory
– Pečená štika na másle, gratinované bram. se sýrem a slaninou
– Uzená marena, opékané brambory ve slupce
– Pečený pstruh na másle, vařené brambory
– Grilovaný losos s listovým špenátem a štouch. bramborem
22.-24.7. Steaky
29.- 31.7. Ryby a mořské plody
5. -7.8. Staročeská kuchyně
– Jitrnice, jelito, vařené brambory, kyselé zelí
– Konfitovaná hovězí líčka, šťouchaný brambor
– Pečené králičí stehno na česneku a slanině, nové brambory pečené ve slupce
– Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
– Jehněčí kotletky s listovým špenátem, nové brambory pečené ve slupce
– Kančí medailonky s brusinkovou omáčkou, bramboráčky
– Pečená husa,červené zelí,houskový a bramborový knedlík
– Pstruh pečený na másle a kmíně
– Grilované vepřové koleno s křenem a hořčicí
– Grilovaná kachní jatýrka s koňakem a mandlemi
– Pečené kuře s nádivkou
– Ovocné knedlíky
12.-14.8. Steaky
19.-21.8. Italská kuchyně
– Italská zeleninová polévka Minestrone
– Penne con fungi / italské těstoviny s houbami/
– Penne all Amatriciana/pikantní it. těst. se špekem a feferonkou/
– Špagety na vegetarianský způsob
– Boloňské špagety s parmazánem
– Hovězí pailard, grilovaná zelenina a brambory ve slupce
– Bramb. noky s kuřecím masem, špenátem a sýrovou omáčkou
– Vepřové řízečky picata, fetucine a omáčka se šunkou a
žampiony postrouhané parmazánem
26.-28.8. Ryby a mořské plody
Minulý týden jsme se zastavili na víkend „Italské kuchyně“ a bylo to opravdu vinikající. Nejvíce se těším na víkend se steaky to bude ňamka ….