Biopotraviny ocení i gurmáni

Den biopotravin v Humpolci na který vás tu minulý týden lákala myška, pokazil jen nízký zájem ze strany veřejnosti. Ti, kteří přišli, si nejprve mohli vyslechnout hodnotné tématické přednášky. Vyplynul z nich zřejmý, k přírodě šetrnější přínos ekologického zemědělství, které má bezesporu velkou budoucnost. Poté, co se všichni přesunuli z auly do jídelny zemědělské školy, dostali při ochutnávce příležitost srovnání širokého sortimentu konvenčních i ekologicky vyrobených potravin. „Myslím, že se akce povedla. Zájemci se mohli přesvědčit o tom, že zároveň jde o zdravé a velice chutné produkty. Mrzí nás jenom malá účast. Zřejmě jsme ale vybrali nevhodný termín, ve všední den bychom asi měli plno,“konstatoval zástupce ředitele školy Miroslav Červený s tím, že škola nejenom z titulu členství ve svazu ekologických zemědělců Pro- Bio hodlá podobné programy chystat i nadále.

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Seznamte se s redakcí - rozhovor s Kapíkem

St Zář 14 , 2005
Jelikož většina z vás neví, kdo to vlastně pro vás Humpoláka připravuje, napadlo mě, bnebylo naškodu vás, naše čtenáře, seznámit s námi, to jest s redakcí Humpoláka, tudíš lidmi, kteří pro vás Humpoláka vytvářejí. A tak jsem se rouzhodl s jednotlivými členy redakce udělat takový delší e-mailový rozhovor. A dnes […]

You May Like

Témata