Co se kdy na Humpolákovi šustlo II

8

Tak to vypadá, že již v březnu nastala okurková sezóna. Člověk nezakopne o nějakou tu zajímavou zprávičku, kterou by se stránky našeho serveru nechaly oblažit. A tak jsem opět „zalistovala“ v humpolákovském archivu. Protože vás minulé vzpomínkové téma zaujalo, vracím se k němu znovu. Tentokrát si můžeme popovídat o restauraci Papa´s garden.

Prvně se o této restauraci zmínil Olaf, a to 12.července roku 2002. Celý jeho článek i s fotografiemi najdete zde http://www.humpolak.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=507.


Mně osobně se toto pohostinské zařízení zamlouvá, ale musím dodat, že kladný postoj se týká pouze interiéru. Jinak jsem zde byla několikrát zklamána a po poslední zkušenosti už si svoji příští návštěvu dobře rozmyslím.


 


1. V jednom parném letním večeru za podmanivého hřmění bouřky v dálce jsme se tu s Axlem pustili do popíjení Jamesona. Celkem nám „táhlo“ :-))  a měli jsme nemalou chuť pokračovat v započatém, leč personálem nám bylo sděleno, že Jameson došel. Bohužel nebyl nabídnut žádný podobný sortiment (nepočítám nesrovnatelnou Ballantines).


 


2. V jiném dni jsme tu byli s manželem na večeři. Já jsem si objednala salát s vajíčkem a krutony, manžel svíčkovou Stroganov. Co se týče vzezření jídla, nemám výhrad – vzhledová úprava krmi odpovídala mým představám. Navíc Stroganov byl servírován v zavěšeném (snad měděném) kotlíku, což činilo dojem výjimečnosti. Vyjímečná byla i chuť pokrmů, leč v negativním slova smyslu. Když zamhouřím oči nad povadlými zahnědlými listy hlávkového salátu, již se nemohu smířit se spálenými krutony, které bylo nutno z jídla odstranit, aby toto bylo poživatelné bez újmy na zdraví. Stroganov byl pak dle slov mého muže připraven z vepřového bůčku. Zasmála sem se tehdy jeho poznámce a jala se okusit moji poměrně oblíbenou krmi (snad nejlepší Stroganov jsem jedla asi tak před 15 lety ve Vodňanech). Bohužel jsem musela dát manželovi za pravdu, neboť Stroganov v Papa´s garden hovězí svíčkovou neviděl ani z dálky. Navíc omáčka byla připravena snad z nějaké instantní směsi, protože chutnala značně uměle.


 


3. Poslední nepříjemná zkušenost – po návštěvě kina jsme se tu zastavili na sklenku vínka. Nejsem žádný znalec a odborník, ale zkyslé víno poznám zcela bezpečně. Navíc nás ve tři čtvrtě na jedenáct personál zkasíroval se slovy, že zavírají (zavírací doba je ale až v jedenáct). No, stejně už bychom asi byli šli…


 


A jaké jsou vaše zkušenosti?

myska

8 thoughts on “Co se kdy na Humpolákovi šustlo II

  1. já mám papa’s docela ráda,moc často tam sice nechodím,ale…:-) vždy sem tu byla zatím spokojená,ale hlavně si zde nesmíte objednat pizzu,to je katastrofa!!!…jinak v pohodě:-))

    1. Dovolím si oponovat. Obsluha je tam sice hezká na pohled, ale poněkud „líná“, takže pro mne – palec dolů. Murlo

      1. Krásná restaurace, výborné hotovko-minutkové jídlo k obědu, ale tím to bohužel končí. Obsluha zoufalá, jídlo z jídelníčku taktéž. Když jsme šli po kině na dvě decky vína, tak nám dali špinavé skleničky, hnusné víno a když jsme zamatlané skleničky u servírky reklamovali, tak byla ukřivděná a nakonec nám v půl jedenácté řekla, že už nám nic nedá, že když nejsme spokojeni ať jdeme domů. O té doby jsem tam kromě obědů nebyl.
        Jo a podobné zkušenosti mají i mí kamarádi.

      1. No já myslím, že Humpolec je jedna velká drbárna, takže bych tomu moc velkou váhu nepřikládal….

        1. Klasika, drbárna a kecy, Nova a černá kronika společně se spolehlivým zdrojem „sousedka říkala“ a aféra je na světě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolák rád přivítá nové redaktory

Po Bře 12 , 2007
V poslední dny redakce Humpoláka získala jisté ohlasy, že by někteří z vás rádi přispěli nějakým článkem na zdejší stránku. Takovou nabídku vítáme!!! Dosavadní redaktoři jsou již značně „upracovaní“, vysílení a celkově omšelí. Jejich uvažování a písemná interpretace jsou odrazem množství vypitého alkoholu za dosavadní – již poměrně dlouhý život. […]

You May Like

Témata