nové kolegyně/kolegy:
fabrika hotel hledá do svého týmu novou kolegyni/kolegu na pozici
RECEPČNÍ
Co budete dělat:
• check in a check out hostů
•
komunikace s hosty a flexibilní spolupráce s personálem hotelu
•
zprostředkování poskytovaných služeb hotelu
• spolupráce s oddělením
koordinace konferencí
• zpracování podkladů pro účetní oddělení
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
• SŠ
nebo VŠ vzdělání
• znalost AJ na komunikativní úrovni
• výborné
komunikační schopnosti, příjemné vystupování a vzhled
• spolehlivost,
zodpovědnost, ochota učit se novým věcem
• praxe v oboru výhodou
Co Vám nabízíme:
• zaměstnání na HPP
(krátký/dlouhý týden)
• zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou
společnost
• motivující platové ohodnocení
• systém zaměstnaneckých
výhod
• přátelský kolektiv a příjemné pracovní prostředí
Místo výkonu práce: Humpolec
Nástup: dle dohody
Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete Váš životopis na adresu:
monika.koubkova@mha.cz
KUCHAŘ/KA STUDENÉ KUCHYNĚ
Pracovní náplň: příprava salátů a studených pokrmů z
kvalitních a čerstvých surovin
Požadavky:
- SOU vzdělání v oboru
- praxe v oboru výhodou
Nabízíme:
- zaměstnání na HPP nebo VPP
- zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
- fixní mzdové ohodnocení 18 000 Kč + měsíční provize + motivační bonusy
- účast na školeních moderní gastronomie
- systém zaměstnaneckých výhod
- práci v mladém kolektivu
- příjemné a moderní pracovní prostředí
Nástup: dle dohody
V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: monika.koubkova@mha.cz nebo volejte 725
739 488
CUKRÁŘKA/CUKRÁŘ
Náplň práce:
- příprava dezertů a sladkých pokrmů
Požadavky:
- vyučení v oboru
- spolehlivost
- zájem o obor
- chuť pracovat
- flexibilita
- schopnost týmové spolupráce
- zájem o nové trendy
Nabízíme:
- zaměstnání na HPP nebo VPP
- zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
- účast na školeních moderní gastronomie
- systém zaměstnaneckých výhod
- práci v mladém kolektivu
- příjemné a moderní pracovní prostředí
V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: monika.koubkova@mha.cz nebo volejte 725
739 488
BRIGÁDNÍK POKOJSKÁ / víkendová práce /
Náplň
práce:
- úklid restaurace, baru, pokojů a hotelových prostor
Požadavky:
- zodpovědný a aktivní přístup k práci
- pečlivost, spolehlivost, pracovitost
Nabízíme:
- příjemné pracovní prostředí
- možnost dlouhodobé spolupráce
Platové ohodnocení: 70 Kč/hodina
Nástup možný ihned.
V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na
telefonním čísle 565 30 20 10
POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI – VÍKENDOVÁ BRIGÁDA
Náplň
práce:přípravné práce
v kuchyni, úklid kuchyně
Požadavky:zodpovědný
a aktivní přístup k práci, pečlivost, spolehlivost, pracovitost
V případě Vašeho zájmu volejte na tel.: 725 739 488
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA na HPP
Požadavky: SOU vzdělání v oboru, praxe v oboru výhodou
Nabízíme:
- zaměstnání na HPP, krátký/dlouhý týden
- zajímavou a odpovědnou práci pro stabilní českou společnost
- motivující platové ohodnocení
- systém zaměstnaneckých výhod
- přátelský kolektiv
Nástup: dle dohody
V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na email: jiri.lisa@fabrikahotel.cz
nebo volejte na tel.: 723
201 541
Pokud Vás nebudeme kontaktovat do tří týdnů od zaslání Vašeho
životopisu, dali jsme přednost jiným kandidátům. Rádi bychom si ponechali Váš
životopis v evidenci pro případ, že by se objevila jiná volná pracovní
pozice.
http://fabrikahotel.cz/kontakty/kariera
Další nabízené pozice na www.mha.cz/kariera
Čím luxusnější hotel tím horší platové podmínky pro zaměstnance.
Zkuste lidem zaplatit a nebudou od Vás utíkat !!
Z vlastní zkušenosti musím souhlasit…
jo, já taky, děs
Výše mzdy se samozřejmě odvijí od toho, kolik ten který produktivní pracovník dokáže vygenerovat zisku pro firmu.
Například bezdětný pracovník,který bere čistou mzdu 22.000 stojí zaměstnavatele v super hrubé mzdě 39.000. Plus další náklady, jako je dovolená, školení, pracovní pomůcky, oděvy atd . Do mzdových nákladů je nutné zahrnout též výkon pracovníků neproduktivních.
Mzdové náklady firmy patří k nejvyšším nákladům zaměstnavatele.
U produktivních pracovníků je osvědčený systém minimální mzdy a další část tvořená procentuelním podílem na zisku. Tzv. motivační složka.
Podle Vašeho příspěvku je vidět že jste v životě za minimální mzdu nedělal!!
Vím, že si každý myslí, že zisk firmy dělají manažéři, ale i ten nejšikovnější manažer s nadprůměrným platem by byl v koncíoh, kdyby mu tu nejtěžší část, což je obyčejná práce, neodvedli právě ti, co Vám dělají největší náklady firmy, tedy ti s minimálním platem, který je ostudně nízký a o procentuálních podílech na zisku si můžou nechat tak jedině zdát.
Ne, za minimální mzdu jsem skutečně nikdy nedělal. Tvoří mi jen min. čtvrtinu celkového platu. Podstatná část jsou prémie z dosaženého zisku. Resp. odměna za moji šikovnost, zodpovědnost a píli. Pravdou ale je, že se člověk musí pořádně otáčet, aby dobře bylo. Ze základu bych se neuživil a také zaměstnavateli bych byl k ničemu.
Seš asociální debil!!!!!
To jsou vsichni co neco dokazi. Ale i zavist si clovek musi zaslouzit.
No, jen počkejte až přijde nějaký šikovnější a hlavně mladší a věřte mi nebude to moc dlouho trvat a vysvětlí Vám, že sice jste šikovný a umíte se otáčet, ale už to není ono.
Pak Vám nabídnou na ÚP plno pracovních příležitostí, ovšem ať se budete otáčet jak chcete rychle, pořád to bude jen minimální mzda, protože v kancelářích budou chtít jen mladé a na lítání okolo mašin už prostě nebudete mít.
A věřte mi nic proti Vám, ale tak to prostě je.
a ještě i rasista! Co máte proti starším lidem?
Hlavne se nebat. Individualne do urciteho veku ty profesni zkusenosti nenahradis. A dalsi umeni je vcas odejit a zacit si uzivat treti tretinu zivota.
Starší lidé jsou rasa? to jsem nevěděl??:-) Od jakého věku to platí?
Každý kdo je odkázaný na restaurační stravování jistě HF přeje, aby sehnala výborné kuchaře. Aby pěkné, čisté a moderní prostředí konečně získalo také kuchyň na odpovídající úrovni.
Jak změnilo od otevření..? Odkaz: http://www.humpolak.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=5914
Hotel Fabrika nelze navštěvovat na obědy pravidelně, ceny jsou trochu v jiné relaci a pro vyšší klientelu, než třeba Hotel Jirmásek, to chápe každý.
Co je však nutné kvitovat je fakt, že tento podnik je bezbariérový, což v Humpolci není tak zcela samozřejmé, s jedinou výjimkou, tou je Hotel Na Plovárně.
Ani jistý tzv.čtyřhvězdičkový hotel na Horním náměstí nesplňuje bezbariérovost a to byl rekonstruován již v době po roce 1989.
Proto přeji Fabrika hotelu jen to dobré.
Co asi chape kazdy je, ze Jirmasek je dno. HF je stredni trida.
Ale obsluhou je HF hodně pod tím Jirmáskem.
Chodím do fa často, ale váš názor nesdílím ani náhodou. S personálem zde jsem spokojen. Nevím co vám zde vadí nebo nevyhovuje. P.
I obsluhu muze zachranit dobra kuchyn a pekne a ciste prostredi. Naopak urcite ne.
Kuchyň vaří ve fa výborně, prostředí je moc pěkné a obsluha až na jednoho plešouna je též výborná. Takže za mně 1 A .