Humpolecké rybí hody již zítra

11

Již zítra Vás všechny co nejsrdečněji zve místní organizace rybářského svazu Humpolec na již tradiční rybí hody.

Podle slov předsedy humpoleckého svazu pana Jaromíra Slavíka mistní organizace letos opět trochu rozšířila nabídku jídel a připravila letos i nějaké nové speciality. A to především proto, že spokojenost návštěvníků je veliká a jejich počet se každým rokem zvětšuje.

Rybárna se pro veřejnost otevírá v devět hodin ráno a pojede se nepřetržitě až do devíti večer. Jídlo si můžete vychutnat za stolem v klubovně místní organizace, kde se bude podávat jídlo i s obsluhou. Pokud si jídlo chcete sebou odnést domů, budou Vám k dispozici pro Váš nákup dvě prodejny v přízemí budovy organizace.

A na co se můžete i letos těšít? Podávat se budou:

·       
rybí
polévka

·       
rybí
škvarky

·       
zavináče

·       
rybí
salát (cejnový,sleďový)

·       
rybí
klobásy

·       
siven
na tymiánu

·       
pstruh
na pepři

·       
candát
na kmíně

·       
štika
na smetaně

·       
kapr
po mlynářsku

·       
kapr
v trojobalu

·       
kapr
na leču

·       
uzené
ryby: pstruh, amur, marena, kapr, tolstolobik

Candát na kmíně a štiku na smetaně bychom určitě doporučili.

V prostoru rybárny bude probíhat také prodej živých ryb – sádky.

„Přejeme našim hostům dobrou chuť. Ať už k obědu či večeři,” vskazuje pan předseda Slavík.

Humpolecké rybí hody již zítra

Axl

11 thoughts on “Humpolecké rybí hody již zítra

  1. Tak to abych si vzal půjču a vyrazil na nákup. Po lonském roce, když sem tam za pár drobností nechal spousty peněz mě tam nikdo neuvidí.

    1. Souhlas, minulý rok jsem tam jel a v dobrém úmyslu nakoupil něco sobě a něco kolegům do práce. Poté co na mně pan Slavík od pokladny vyhrkl částku přesahující 900,-Kč ( podotýkám, že jsem měl asi 4 rybky nějaké škvarky, 3 klobásky a jeden kousek uzeného amura ) jsem jakýkoli dobrý úmysl ztratil, peníze zaplatil a odjel. Letos se této luxusní párty nezúčastním ani náhodou.

        1. Kdo se chce nažrat levně musí pro mražené tresky do Lidla nebo Penáče.
          Každý si musí vybírat zboží do výše svých možností.
          To se divím že tady ještě nikdo neřval, že Bugatti Veyron stojí 42 míčů.

          1. Vážení přátelé, bohužel ne u všeho můžete požadovat levné ceny. Za kvalitu se prostě platí. Tyto čerstvé a kvalitně zpracované a ukuchtěné ryby jsou holt dražší. Pokud se vám to zdá hodně tak tam za prvé nechoďte a za druhé to zde nepomlouvejte. Je dost jiných, komu to chutná a i cena se jim zdá úměrná.

          2. Tak já si myslím, že není třeba kritiku hned nazývat pomlouváním. Od toho tu na Humpolákovi máme možnost diskuze, aby každý mohl vyslovit svůj názor (slušnou formou). Jinak ale souhlasím s tím, že za čerstvé ryby se prostě platí více, nicméně 900 Kč za 6 porcí ryb a 3 klobásy mi nepřipadá nějak zvlášť přemrštěná cena. Když se člověk podívá na jídelníčky místních restaurací, tak ryby jsou zde účtovány v rozmezí cca 150 – 2OO Kč (samozřejmě podle druhu a hmotnosti), přičemž se většinou jedná o mražené produkty, které se válí v mrazácích i několik měsíců a jejich chuť je po tepelné úpravě hodně degradována.
            Kdysi v Karambě nabízeli steak z čerstvého lososa, ovšem když jsem si ho tam jednou chtěla objednat, tak ho zrovna jak na potvoru neměli. A když jsem v Karambě byla naposledy asi před měsícem, tak už losos v nabidce ani nebyl. Takže mně se takovéto akce, jako pořádá právě svaz rybářů, ohromně zamlouvají a za sebe dávám palec nahoru.

          3. Musím se připojit do debaty o ceně .Byl jsem několikrát na rybích hodech v obci Bystrá u Humpolce a nabídka byla stejně kvalitní ale cena poloviční, a chuťově lepší,zvlášť rybí škvarky byly bez kostí a pikantně ochcené !!! Páni Slavíci si mastí kapsu ,to tvrdí i registrovaní rybáři !!! Pavel

      1. Jestli nakupujete pouze dle dobrého úmyslu a ne podle ceníku, který tam mají vyvěšen, tak si nestěžujte. To jste diletant, který místo aby si napřed zjistil, jestli za uvedené ceny si to chce koupit, tak se zde radši navážíte do p. Slavíka, který neudělal nic jiného, než že vám sečetl váš nákup dle vyvěšených cen a navážených hmotností.
        V pátek jsem byl a siven na tymiánu byl úžasný a za nákup domu jsem tam pravda nechal nějaký peníz, ale ceny mi přidají úměrné kvalitě a čerstvosti produktů. Protože bylo celkem plno a lidé nakupovali ve velkém, tak si myslím že ceny odpovídají zákonu trhu. Tedy nabídka-poptávka a tak je to správné a komu se to nelíbí, tak ať tam nechodí, protože se skutečně nejedná o žádnou luxusní párty, ale o prodej kvalitních a čerstvých produktů !

        1. Naprosto souhlasím s tím,že cenu určuje poptávka.A je pouze na zákazníkovi,zda jí akceptuje či nikoli.Je to totéž,jako na trzích na náměstí nějaká firma prodávala uzený bok za 220kč.Stejná šílenost jako siven za nevím jakou cenu.Co mi vadilo daleko víc,byl samotný výlov.Řady výlovů jsem se zůčastnil,ale tento „neměl“chybu.Jen bych se zeptal šéfů,proč byly loveny ryby doslova a do písmene z bláta.Proč se nestříkalo na ryby aby se nedusily v tom šíleném marastu.Miruna

  2. Nojo, no, za dobrou rybu domácí se holt platí trochu víc, než za pangasia v Penny. Ale na tom nevidím vůbec nic špatného. A asi nejsem jediný. V pátek byl zájem obrovský, skoro pořád narváno a spokojenost lidí byla také veliká. Prodala a snědla se skoro tuna ryb, a to jistě o nečem svědčí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Londýn: Nejlepší černoch je Bernard z Humpolce!

Čt Lis 3 , 2011
V jedné z nejuznávanějších a nejprestižnějších světových soutěží World Beer Awards obhájil Rodinný pivovar BERNARD své loňské vítězství, když jeho Černý ležák opět po roce získal ocenění World’s Best Dark Lager.

You May Like

Témata