31.10.2014, v prostorách rybárny, Humpolec
MO ČRS Humpolec
co nejsrdečněji zve všechny milovníky rybích specialit
na tradiční
RybÍ HODY,
které se konají
v pátek 31. října 2014
od 9.00 do 21.00 hodin v prostorách rybárny.
· PRODEJ ŽIVÝCH RYB – SÁDKY
· RYBÁŘSKÁ BAŠTA S OBSLUHOU – KLUBOVNA V PATŘE
· ZAHRADNÍ RYBÁŘSKÝ STAN BEZ OBSLUHY – NA DVOŘE
· PRODEJ RYBÍCH SPECIALIT – PŘÍZEMÍ
JÍDELNÍČEK:
· rybí polévka
· rybí škvarky
· zavináče
· rybí salát (cejnový,sleďový)
· rybí klobásy
· siven na tymiánu
· pstruh na pepři
· candát na kmíně
· štika na smetaně
· kapr po mlynářsku
· kapr v trojobalu
· sumec smažený
· uzené ryby: pstruh, amur, marena, kapr, tolstolobik, sumec
Pro rychlejší obsluhu budou otevřeny také dvě prodejny v přízemí.
( Bližší informace na tel. 606 193 153 – p. Volavka nebo na www.rybarihumpolec.cz )
Asi nejdražší rybí jídla která jsem kdy viděl
To jste byl asi nejdál v Lidlu u mrazáku, ne?
Dojděte si dát tedy rybu do nějaké restaurace a jsem zvědavý, kolik zaplatíte za 10dkg tam a to vůbec nemluvím o čerstvosti ryb na rybárně, kde se hnedka zabíjejí a v restauraci, kde se vyndají z mrazáku.
Trojka jakost nebo jednička jakost? (asi je to zmíněné osobě jedno,co to psala výše)
Myslím si, že ceny na této akci jsou ještě dosti podhodnocené a ryby stojí daleko více.
Kritizujete ceny u této akce? To je zvláštní, že když je v létě zabráno náměstí na dva dny a ohrazeno ploty takřka tři dny tak přemrštěné ceny piva nekritizujete nikdo. Přitom stačí sudy skoulet pár metrů ručně.
Snad nechcete srovnávat pivo a ryby ? Pivo pijí všichni a ryby jí asi tak pětina národa.
Pro toho kdo by po sobě sežral hovno, bude drahý všechno.
Pro takový týpky nejsou tyto akce určeny.
Už se těším jak si dojdu na rybárnu nacpat břuch.
Tady zase nekdo zavidi panu Bernardovi festival? Tak tam nelezte a cena piva za 25 korun mi neprijde nejak prehnane. Ono by to chtelo vytahnout paty nekdy a zjistit za jake ceny se prodava nejen pivo na takovych akcich jinde nez v Humpolci, mozna by jste byl velmi rozcarovan. Jo a co tak duleziteho potrebujete delat zrovna na namesti v tu dobu ze vam vadi ploty? Ono kdyby tam nebyly tak vsichni jako vy by tam byli prvni a samozrejme bez placeni
Presne! Treba na Oktoberfestu tuplacek za 11Ecek.
Já si myslím ,že ani tak nejde o ceny, ale o chuť.Minulý rok jsme si s manželkou koupili rybí škvarky , které máme velice rádi,byly neslané a bez chuti !!!!!! Poraďte se s těmi k do připravoval hody v Bystré u Komorovic !! To byla symfonie chtí !!
Pavel a Jitka H. z Humpolce
Přesně to si pamatuji z poslední návštěvy, pomalá obsluha a nedochucená jídla
loňský účet r rybárny:
podkova vyuzeného tolstolobika – 120 korun
pár škvarků – 50 korun
rybí klobása, která nakonec prý vůbec není rybí – 60 korun
Jídla bez chutí, fronta až ven
Děkuji nechci
Podkova tolstolibika za 120 Kč, jestli se nepletu, tak tolstolobika mají na této akci za vůbec nejlevnější rybu a odhauji, že cena za 10 dkg je 20 Kč, takže příslušný/příslušná měl/a jednu podkovu o váze větší jak půk kila? To je asi pěkný nesmysl, že??
Omlouvam se, jednalo se o amura.
Nechte pana Polreicha v klidu a pokoji. Každý i sebe nezkušenější kuchař Vám potvrdí, že umí ochutit deko masa, kilo masa i sto kilo masa a pokud ne ať jde jezdit na traktor.
Nebo ať se zeptá manželky, protože každá jen trochu zkušená hospodyně mu poradí jak na to.
Už vidím jeho pohled při nedělním obědě, kdy mu manželka vysvětluje, že první dva řízky jsou výborně ochucené, ale další už né, protože jich bylo hodně a nestíhala.
Jitka H. Humpolec
V Bystré ale jedou asi v o dost menších frekvencích než v Humpolci. Když jsem to sledoval, tak nápor lidí v Humpolci je mnohonásobně větší a dle pelhřimovského deníku, kde psala nějaká redaktorka se zkonzumuje neskutečné množství ryb. Ti, kteří přijdou hnedka na začátku mají asi lepší chuť, protože organizátoři jsou na to lépe připravení, ale dle množství, které se prodá není možné mít vše nejlepší, aby zachutnalo všem. To by neměl ani pan Pohlreich z Café Imperial.
V Bystré už ani hody nejsou. Spousta zdarma práce organizátorů, za kterou sklidili vždy jen závist.
Koukám, že těch chytrých Pohlreichů a všeumělců je u nás hodně,ale představte si, že na hodech pracují obyčejní lidé ( ne kuchaři), kteří ten den neví, kam dříve skočit a navíc za to jistě nedostanou poslanecký plat, jak by si mnozí představovali. Zajímalo by mě, kdo z vás kritiků udělal ve svém volném čase v poslední době něco prospěšného pro humpoleckou veřejnost??!!
Protože se zpracovávají stovky kilogramů ryb, je i dost přirozené, že v takovém množství nejsou některé pochoutky vždy suprově ochucené.
A co se týče cen, tak si zajděte do restaurace a dejte si jakoukoli rybu a potom možná procitnete.
Byl jsem a jako vzdy to bylo super a ceny primerene. Rybari diky !