Síť franšízových restaurací Bernard Pub se nově rozšířila do zahraničí. Nová hospoda s širokou nabídkou čepovaných piv Bernard z Rodinného pivovaru Bernard v Humpolci je otevřena v podhůří Tater v resortu Maladinovo u nádrže Liptovská Mara.
Restaurace byla k otevření připravena už loni, spuštění do plného provozu ale brzdila opatření proti šíření koronaviru. „Podle možností jsme prodávali alespoň z okénka nebo rozvážkou. Byly to těžké časy, ale byl to vlastně docela dobrý zkušební provoz. Nástup do sezony pak nebyl tak náročný,“ ohlíží se za spuštěním prvního slovenského Bernard Pubu obchodně-marketingová manažerka Tereza Tkáčová.
Stylová hospoda je součástí nového resortu Maladinovo v sousedství parku Tatralandia. „Našim cílem byla hospoda s poctivým pivem a kvalitní regionální kuchyní. Koncept franšízy Bernard Pub nám vyhovuje, víc než požadavky na papíru nás zavazuje vztah k oblíbené značce, zároveň máme možnost podnik vést podle svého názoru,“ říká k výběru značky Bernard Tereza Tkáčová. Součástí resortu, kde je možné se ubytovat v moderních rodinných apartmánech, jsou i jedinečné pivní lázně Bernard.
První zahraniční Bernard Pub nabízí pět druhů čepovaného piva, součástí je tzv. Rotující pípa, na které se průběžně mění nabídka speciálů humpoleckého pivovaru. Širokou nabídku piv doplňuje kvalitní kuchyně. „Je to značková restaurace, kde pivo čepuje a podává zaškolený a zkušený personál. Kvalitu provozovatel pravidelně konzultuje se zástupcem pivovaru. Je možné zde ochutnat pivo nepasterované, nefiltrované i kvasnicové,“ představuje fungování podniku obchodní ředitel Rodinného pivovaru Bernard Zdeněk Šípek.
Franšízové podniky Bernard spojuje značka piva, vzhled a kvalita sortimentu, ale dva stejné provozy nenajdete. „Je to franšíza, která nabízí originalitu. Vždy poznáte, že jste v Bernardu, ale jinak vypadá naše hospoda v moderním objektu a jinak v prvorepublikové vile. V žádném z našich podniků nejsou stejné jídelní lístky, nediktujeme centrálně, co vařit a od koho nakupovat suroviny. To je v tvrdých franšízách nemyslitelné,“ dodává Zdeněk Šípek.
Bernard Pubů je celkem osm, otevřeny jsou také dva Bernard Bary orientované především na nápoje.
Moc zajímavý počin.
Škoda jen, že Standa tak trochu zapomíná na Humpolec, kde vesměs ve všech hospodách a restauracích dávají jeho pivu dost na frak. Dobře načepované a skvělé pivo do studené a mokré sklenice zkrátka nedostanete nikde. Tak že z dobrého piva je nepitelný patok.
Tak skočte na Plzničku na Orlík…
A hlavne at se tam z toho smradu prepaleneho tuku neotravite. Minimalne tedy vase hadry 🤣
Hmmmm, mňam, mňam, nejlepší smažák ve městě a širokém okolí. A ty vynikající brambůrky k tomu. Nemá konkurenci. 😉
To fakt nemá 😀 Proti gustu žádný dyšputát.
Jinak pro milovníky této české klasiky doporučuji navštívit Lokál v Holešovicích. Kdo zná tak ví .-)
https://videorecept.cz/nejlepsi-smazeny-syr/
Tak řeč byla o pivu…😁 a hůř než ve Fabrice v poslední době tam taky nevaří…😁
Pro Anonyma z 17. 8. 2021 (11:36): A ochutnal jste ho ta někdy. Dost pochybuji. Možná že by jste se divil a byl překvapen …..
Ano, právě že ochutnal.
Konkurence v čepovaných značkách v humpoleckých hospodách je opravdu bídná.. Všude jen 11tka z českobelgického pivovaru…Děs.
Tak snad už na podzim konečně otevře tolik očekávaná pivovarská hospoda s nabídkou kompletního výrobního programu na čepu. A třeba bude k pivečku i nějaká solidní nabídka něčeho na zub. S jídlem je to v Humplu také trága, bo kromě Kotyzy a Mužíka se jinde nedá slušně najíst. A obě tyto hospody nabízejí kromě Bernarda i čepovanou Plzničku.
No Bernard a Plzeň je dost málo na Humpolec
U Kotyzy a Mužíka se občas dá slušně najíst, to máte pravdu. Když se ale chcete najíst výborně (a třeba s dobrou kávou na závěr), musíte stejně mimo Humpolec.
naučte se vařit, a nemusíte jezdit nikam
O tom to není. Jde o to, že když už někam do restaurace (třeba s návštěvou, obchodním partnerem), tak někam, kde chutná.
Dneska lidé neví, co by samou roztažností do huby dali…Myslím, že se najíst v Humpolci dá slušně.
To není o „roztažnosti“, to je o tom, co dostanete za své peníze.
Tak to jsem v tom pripade roztazenej. Vsude mi teda rozhodne nechutna. Naopak, malokde. Jojo bidu na takovy 😂
dobré jídlo stojí více peněz, přímá úměra
Je to tak, vyborne se najim doma o vikendu. Hospodsky stravy mam za cely tyden dost.
Mnoo a kde se tedy da primo v HU chutne a v peknem prostredi najist ? Rad, moc rad se poucim. Take kdo ne , ze ano ?
Penzion Mahler, ale chapu ze to neni primo v Hu, jinak vse ostatni je super
Tak OK, odstupňujte to jako ve škole, komu v HU dáte 1, 2, 2- atd.
Myslím, že pokud máte alespoň trochu srovnání, tak nezačnete lepší známkou než 3 a to budete ještě hodně hodný při posuzování. Vždyť je to samá navoněná bída!
Ty navoněná bído, co asi tak čekáš v prdeli jako je Humpolec? Michelinský hvězdy? A co umíš ty? Jseš v tom alespoň za 3 pane učiteli?
A Humpolec si nezaslouží jíst dobře a kvalitně?
Ne Michelin opravdu nečekám, jen trochu slušného, poctivého a dobrého jídla za které se mi vyplatí utratit od 150 korun výše.
Nerozumím Vaší agresivitě, zřejmě jste vlastníkem nebo spoluvlastníkem některé z těch hospod a restaurací, které onu navoněnou bídu servírují svým hostům.
Hahaha, tak to je jasný. Pán chce dát za super oběd 150. Je rok 2021, podívej se kolik stojí suroviny na vaření a pak tady nálepkuj humpolecký restaurace. Běž někam a řekni že servírujou navoněnou bídu, dostaneš co si zasloužíš. Pako.
Pro pana Hahaha:
Nemyslím, že „pán chce dát za super oběd 150“. Spíš se pán nechce nechat za své peníze odrbávat instantními vývary nebo dvakrát zamraženým steakem.
Mrkněte na ceny kvallitních surovin v nově otevřeném obchodě Konzoom nebo kavarna 8smička
Za kvalitu se platí, tak to je
To je všem jasný, výjimka je ten co by rád oběd za 150 v luxusní restauraci. To musí být extra exot.
Sr, tak to jsem asi exot.
https://www.triknizata.cz/poledni-menu
Jedna z nejlepších reštik v Jihlavě a každodenní menu za 150,- Navštěvujeme ji pravidelně už léta a ještě jsem tam neměl špatné jídlo. Samozřejmě mimo obědy jsou odpovídající ceny, ale i tak poměr cena/ výkon/ kuchařský mančaft v Jihlavě bez konkurence. Slušné porce, kvalitní čerstvé suroviny, skvělá obsluha. Cena nemusí být vždy ukazatelem kvality.
Jinak, kdo si myslí, že se nedá dělat vysoká kuchařina v kdejakém „prdelákově“, tak ať navštíví např. Horní Dubénky. Jen si musíte návštěvu rezervovat cca dva měsíce dopředu.
http://bistrotdepapa.cz/
frrrr
frrrr a je to tajemstvi kde se dobre v JI najis ? Taky chci zkusit ,)
Je tam odkaz, hned ten prvni. Jinak se jeste da Parlament a nebo Buena Vista. Ale u obou je to jak kdy. Ty knizata jsou jistota. Jinak bezkonkurencni zakusky jsou v Babu cofee. Frrrr
Jo a nesmime zapomenout na zmrzlinu. Ta je nejlepsi z podniku Snova. Momentalne ulitavam na vanilce :). frrrr
Jo Frrr Knizata mam taky rad, Buena taky fajn. Obcas dam i Radnicni a v pohode.