24.01.2014 – 26.01.2014 v hotelu „Na Kocandě“
Program:
24.1. – od pátku můžete plnit pupky již některými pochutinami zabijačkových hodů
25.1. – od 11:00 v sobotu se hody rozběhnou v plném proudu a budete moci ochutnat celé zabijačkové menu, k tomu Vám bude po celý den hrát živá hudba (tento den můžete využít speciální nabídky – za 350kč můžete hodovat po celý den a vybrat si cokoliv ze zabijačkového menu)
26.1. – kdo nestihne sobotní program, nezoufejte, i v neděli budeme servírovat zabijačkové speciality
Využijte nabídku a ochutnejte naše zabijačkové menu:
¨ Prdelačka
¨ Ovarová polévka
¨ Světlá a tmavá tlačenka s octem a cibulí
¨ Kořeněné jitrničky
¨ Křupavá jelítka
¨ Vepřové výpečky
¨ Zabíjačkový gulášek
¨ Játra na roštu
¨ Ovárek (lalok, hlava, jazyk, srdce)
¨ Ovarové koleno
¨ Vepřové řízečky
¨ Pečený bůček po selsku
¨ Jablečný závin
¨ Domácí buchty
Přijďte hodovat po celý den za 350kč (platí pouze v sobotu) nebo se zastavte na malou chvíli a ochutnejte voňavou jitrničku, křupavé jelítko nebo cokoliv z našeho zabíjačkového menu.