Tradiční zvěřinové hody v hotelu Na Kocandě v Želivě se opět blíží. Od 22. do 24. října si zde můžete dát již osvědčené pokrmy z divočiny, anebo vyzkoušet zcela nové recepty jako jsou prsíčka z divoké kachny s omáčkou z višní a další. Ke každému hlavnímu jídlu je navíc ochutnávka paštiky s koňakem.
MENU
Polévka
vývar ze zvěřiny s nudlemi a játrovými knedlíčky
Hotová jídla
daňčí kýta na smetaně s brusinkami a špenátovým knedlíkem
srnčí ragú, bramboráčky
jelení závitek s meruňkami a švestkami na víně, špekový knedlík
kančí kýta se šípkovou omáčkou, špekový knedlík
kančí pečeně na česneku se zelím a bramborový knedlík
daňčí roláda s bramborovou kaší
Minutky
jelení steak na hříbkách
daňčí medailonky s liškami na smetaně
daňčí medailonky s hruškou a brusinkovou omáčkou
prsíčka z divoké kachny s omáčkou z višní
pikantní smažené kančí řízečky
špíz z kančí panenky s jeřabinovou omáčkou
kančí medailonky s růžičkovou kapustou na slanině
Přílohy
špekové knedlíky
bramborové placičky s cibulí
houskové knedlíky
bramborové knedlíky
bramboráčky
americké brambory
hranolky
vařené brambory
rýže
krokety
bramborová kaše
Já se tak těším už týden!
J.P.