Tradiční podzimní zvěřinové hody, kde můžete ochutnat speciality z dančího, kančího a srnčího masa, se budou konat 21. – 23.října v hotelu Na Kocandě v Želivě.
Menu – zvěřinové hody:
Vývar ze zvěřiny s nudlemi a játrovými knedlíčky
Daňčí kýta na smetaně s brusinkami
Jelení závitek s meruňkami a švestkami na víně
Kachní stehýnka po staročesku
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Kančí pečeně na česneku s listovým špenátem
Zvěřinové výpečky
Zvěřinový gulášek
Prsíčka z divoké kachny ve slanině s omáčkou z višní
Steak z jeleního hřbetu na hříbkách
Steak z jeleního hřbetu se zelenými fazolkami a slaninou
Medailonky z daňčí svíčkové se zeleným hráškem na smetaně
Medailonky z daňčí svíčkové s liškami na smetaně
Medailonky z daňčí svíčkové s hruškou a brusinkovou omáčkou
Špíz z kančí panenky s jeřabinovou omáčkou
Medailonky z kančí panenky s pepř. omáčkou a slanin. lupínky
Pikantní smažené řízečky z kančí panenky
REZERVACE PROVÁDĚJTE NA:
info@kocanda.cz
tel. 603 236 551